Meest gestelde vragen

Heb je een vraag over een van onze diensten of over De Goede IT zelf? Lees hieronder de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.

POPULAIRE VRAGEN

Vragen en antwoorden

Er zijn verschillende voordelen van camerabewaking:

• Een afschrikwekkende werking tegen ongenode gasten.

• Bewijsmateriaal op beeld wanneer er een incident heeft plaatsgevonden.

• Een rustgevend gevoel dat uw waardevolle bezit 24/7 in de gaten wordt gehouden.

Zonder duidelijke reden ergens een camera plaatsen langs de openbare weg is wettelijk verboden. Wel is het toegestaan om objecten langs uw huis met een camera te bewaken, zoals uw geparkeerde auto die langs de straat staat van de openbare weg. Je dient er dan wel zorg te dragen dat er zo min mogelijk van de openbare weg op de camera komt om de privacy van buren of forenzen maximaal te waarborgen.

De Goede IT bestaat sinds 2020. We zijn begonnen met netwerken op maat en daar zijn alarmsystemen, camerabeveiliging en ticketsystemen bij gekomen.

Dat is volledig afhankelijk van de grootte van het project. Ieder project is anders en vergt meer tijd of apparatuur, vandaar dat we alles pas netjes onder elkaar kunnen zetten in een offerte wanneer we meer informatie hebben.

Bij De Goede IT staat veiligheid voorop. We leveren de beste kwaliteit, hebben snelle service en geven garantie op onze apparatuur. We zijn zeer deskundig in ons vakgebied.

We richten ons vooral op woonhuizen en bedrijfspanden, maar met uitzondering is het ook mogelijk om bijvoorbeeld loodsen of andere gebouwen te beveiligen. Ook een netwerk op maat kan daar ingericht worden bij interesse.

Voorbeeld van een review

5/5

"Dit is een voorbeeld review van iemand die hier z'n review heeft neergezet. Hier komt dus een review van iemand die ook echt een review heeft achtergelaten voor jou."

Jeffrey Breij

Improve Design